Krajczár Gyula Jr.

2008. február 10., vasárnap

Hamburger

Enni jó, ezt bárki aláírja nekem, nem úgy mint az indexemet. Ha pedig valaki olyan (hülye), mint én, hogy főzni is szeret, akkor minden adott a sikerhez. Persze egy supportive környezet sem árt, de néha anélkül is megy.

A közelmúltban többször is megpróbálkoztam a hamburger készítéssel. A próbálkozások eltértek a felhasznált húsfélékben, fűszerezésben és a körítésben. Az elmúlt két hét alatt készült az én kezem alatt hamburger sertés illetve marhahúsból, só-bors illetve grillsó fűszerekkel, salátával és anélkül.

Egyértelmű következtetéseket tudok most már levonni. Hamburger pogácsát marhahúsból kell készíteni, sóval borssal tojásfehérjével. Körítésnek pedig valamilyen péksütemény, és minden földi jó (sajt, hagymák, uborka, paradics, saláta, ketchup, mustár).

A támogatásért és ötletekért köszi anyumnak...

0 hozzászólás

Megjegyzés küldése

Vélemény, gondolat, kérdés... Ide jöhet!